• Milyen operáció szükséges? Sűrgős-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos,sebész! Uh.vizsgálat 13mm epekő hang árnyékot adó echodens konkrementum.Köves epeholyag,szabad hepatho coledochochus. A bal vese középső kehelycsoportjában 5mm -es echodenskonkrementum.A hasüregben kórós kokárda tünet. A Bajcsi Kh.-ban szeretném az operációt kérni.Mi az intézési módja?Hova?Kihez menjek? Tisztelettel köszönöm válaszát: Egy hálás beteg: Samu Sándorné Maglódi lakos. Maglód:2011. szept.10.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a epekő témában

        A folyamat a következő el kell menni a háziorvoshoz és beutalót kell kérni az általános sebészetre. Ha területileg a Bajcsi Kh.-hoz tartozik nincs is más teendő, csak elmegy a szakrendelésre, ott megvizsgálják és elmondják, hogy szükséges-e műtét és, ha igen, akkor milyen. Ha nem oda tartozik, akkor keresni kell egy orvost a kórházban, aki fogadja és vele kell egyeztetni a továbbiakat.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 10., 09:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: