• Felkarplasztika

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Ignácz Zsuzsanna! Én jelentős sújtól szeretnék megszabadulni a jövőben,114k-ról kb65-70 kg-ra. A problémám az ,hogy mindig is lógott a felkarom,ha lefogyok biztosan még jobban fog lógni. A kérdésem az lenne hogy erre a műtétre tb támogatást igénybe lehet/ tudok-e majd venni,milyen feltételei vannak,mennyi százalékban támogatják. Mit tegyek ez ügyben? Köszönettel várom válaszát: Gréta

        Dr. Ignácz Zsuzsanna válasza a felkarplasztika témában

        Kedves Gréta, A felkar plasztika szépen helyreállítja a felkar konturját,de ha sok a bőrfelesleg akkor hosszanti metszést is kell alkalmazni és az min. 1 évig látható heget okoz. Sajnos a TB plasztikai mütétet nem finansziroz.. Üdvözlettel: Dr.Ignácz Zsuzsanna


        Dr. Ignácz Zsuzsanna
        sebész, plasztikai sebész szakorvos

        Dr. Ignácz Zsuzsanna

        Kérdés: 2011. szeptember 09., 19:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: