• Táppénzes napok száma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/ Uram! Vékonybelemben invaginátiot okozó lipomát találtak,ezért bélrezekciót végeztek. Azt szeretném megtudni mikor állhatok újra munkába,mennyi időt fordítsak a gyógyulásra,mert nem szeretném ha az egészségem látná a kárát a túl korai munkakezdésnek. Tisztelettel

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bélműtét témában

        Ebben a témában általános sebész illetékes választ adni, azok közül is leginkább az operáló orvosa, mert Ő tudja pontosan milyen beavatkozást végzett és milyen technikával és annak mennyi a várható gyógytartama.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 13:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 11., 22:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: