• Ezzel a betegségemmel hova forduljak amit most leírok ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor (nö ) ! 2011 . július . 30-án diagnosztizálták TOS betegségem érsebészeten . Gyógytornát javasoltak 10 alkalmat .De a kezem ugyanúgy bedagadt és elkékült , fájdalmaim megmaradtak. 2011. június 16 -án elküldtek nyaki porckorong rendellenesség radiculopathiával M5010 ahol megállapítottak : A lordosis kiegyenesedett, enyhe kyphosis látható. A csigolyatestek megnyúltak . A C IV.-V.rés enyhén beszűkült . nyaki borda nem látható. Vélemény : Discopathia C IV. 2011 . aug.. 10 -én ideggyógyászati szakrendelésen voltam és ott megállapítottak , hogy : nyaki porckorong rendellenességem van radiculopathiával meg G5420 nyaki gyök rendellenességek.....Azt mondta a doktornő, hogy ö nem egyezik bele a műtétbe mert -meghalok -lebénulok - ha sikerül is akkora hegem lesz , hogy életem végéig fájni fog . Én azt szeretném megkérdezni, hogy ezzel hova lehetne fordulni ? vagy milyen orvoshoz ? Hallottam hogy Pécsen van egy ilyen kórház ahol ezzel is foglalkoznak , de nem tudom hogy most hova is kellene mennem .én Veszprém megyei vagyok .. Kérem szíves segítséget ! Köszönöm !

        Dr. Boros Miklós válasza a TOS szindróma témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen egy mellkasi CT és ennek a leletével és képeivel keressen fel nagy centrumban működő mellkassebészeti szakrendelést. A műtét nem annyira riasztó, ha tapasztalt sebész végzi.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 17:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: