• Köldöksérvem lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Munkahelyemen emelve fordítottam egy munkadarabot kb. 50 kg és azóta érzékeny nyomásra a köldököm.Ez abban is megmutatkozik,hogy amikor lehajolok akkor fájdalmat érzek a hasamban a köldöknél.Körbenyomkodtam,de körülötte nem érzékeny,csak a közepe.Elváltozást nem vettem rajta észre,kitüremkedést nem tapasztaltam.Mit tegyek?Külföldön dolgozom és csak 4 hét múlva indulok haza.Várom válaszát.Tisztelettel:László

        Dr. Boros Miklós válasza a köldöksérv témában

        Tisztelt Kérdező! A fizikai kímélet az első lépés. A tünetek alapján lehet a hasfal húzódása a túlerőltetés miatt, de a sérv sem zárható ki, bár az előtüremkedő sérv nem észlelhető. Amennyiben pihenés mellett nincs javulás egy fizikális vizsgálat indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 20:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: