• Tüdő erősítése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Feleségemnek terhessége alatt egymás után 3-szor volt spontán ptx-e. Szülés után megnézték ct-vel, de semmi elváltozást nem találtak. A kérdésem az lenne, megelőzhető-e valamilyen módon egy újabb ptx, illetve csökkenthető-e annak az esélye vagy erősíthető-e a tüdő valamilyen gyakorlattal, gyógyszerrel, homeopátiás szerrel, gyógynövénnyel, vitaminokkal vagy bármilyen szerrel? Köszönettel

        Dr. Boros Miklós válasza a pneumothorax témában

        Tisztelt Kérdező! A szennyezett levegőjű helyek kerülése és a dohányfüst kerülésén kívül a helyes táplálkozás mellett nem kell többet tenni. Amennyiben a légmell ismétlődik műtét mindenképpen szükséges. Más módszer, gyógyszernek igazolt hatása nincs a légmell kezelésében.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 18., 14:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: