• A sipolyom újra kiujult 16 évi műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a végbél és a gát között egy lyuk keletkezett, amely átlyukaztotta avastagbelet ,amelyet 1994 ben megmütöttek.Most egy hete ujra elkezdett fájni,miután volt 3napos hasmenésem,és a vastagbél mellett lévő kicsi lyukon kellemetlen szagu váladék folyt.Mostanra már egy kicsit begyógyult, már tudok ülni, és nyugotan wcre menni.A székletem normális,reggel és este.Nem szeretnék ujra mütétre menni .Kérem irja meg mit szedjek,vagy mit csináljak.Kösszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a műtét témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépésként minden nap vegyen ülőfürdőt. Helyileg használjon aranyér elleni kenőcsöt. Fogyasszon több növényi rostot és alkalmazzon probiotikus kúrát. Kerülje az egyszerű szénhidrátot. Amennyiben a váladékozás tartós lesz a fizikális vizsgálat indokolt, akár lehet újból sipoly is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 13., 09:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: