• Húgyhólyagsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A HÚGYHÓLYAGSÉRV MÜTÉTNÉL MUSZÁLY ELTÁVOLITANI A PETEFÉSZKET ÉS A MÉHET A RÁKSZÜRÉS ÉS A SZÖVETTAN EREDMÉNYE IS JÓ LETT !

        Dr. Tömösváry Zoltán válasza a nőgyógyászati műtét témában

        Tisztelt Hölgyem! A hólyagsérvnek több műtéti megoldása lehetséges, erről az orvos és a páciens közösen kell, hogy döntsön. A méhet és és a méhnyakat csak a legsúlyosabb méhelőesésnél kell legtöbbször eltávolítani. Üdvözlettel: Dr. Tömösváry Zoltán www.drtomosvary.hu


        Dr. Tömösváry Zoltán
        Szülész-nőgyógyász

        Dr. Tömösváry Zoltán

        Kérdés: 2011. augusztus 12., 13:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 18:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: