• lágyéksérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kislányomnak aki most 3 éves már volt a bal oldalon lágyéksérve megműtötték fél évvel ezelótt jól volt most a jobb oldalon látszódik néha egy kis dudor .lehetséges hogy most a másik oldalon is sérve van ? előfordulhat olyan hogy valakinek mindkét oldalon legyen sérve ?

        Dr. Boros Miklós válasza a lágyéksérv témában

        Tisztelt Kérdező! Valóban a jobb oldali lágyéksérv a legvalószínűbb. Nem ritka, hogy műtétet követően ellenoldalon is megjelenik a sérv. Műtét szükséges, keressen fel gyermeksebészeti szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 16:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: