• Epekövesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteltdr-nö.akérdésem a következö.epekövet álapitottakmeg,mivelén nemszeretném hogy megoperéljanak,a,neten nézegettem,háthavan valamijen gyogyszerrá.találtamis egy gyogyszert aminek a neve,kötöröfü.énmost evvelkapcsolatba,szeretném az önvéleményét,kérni.tudevalamit ennek a gyogyszernek,ahatoanyagárol,éshasznále,nemcsinále,kárt,más,szervben.válaszát elöreis köszönöm.tisztelettel.szilágyi erzsébet

        Dr. Boros Miklós válasza a epekő témában

        Tisztelt Kérdező! Az epehólyagban lévő kő oldása nem oki terápia, hiszen a nem megfelelően működő epehólyagon nem segít. Tartós megoldást a köves epehólyag-eltávolítása jelent. Panasz esetén más megoldást nem tudok javasolni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 20:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 07., 16:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: