• Lágyéksérv műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A helyzetem erössen elszomorit. Tehát : el kellett menjek egy orvoshoz mert erössen kellemetlen fajdalmaim voltak, főleg székleteles elött pár orával és még jóval azután is. Megállapitották hogy van a jobb oldalon lagyéksérv pontom. Habár csak pont és nincsne kibujva nekem erössen fajt . Végül rávettem magam és elmentem müteni. Ey megvolt most tavasszsal Március 29 én. Rá pontosan 14 napra szedték ki a szálakat. A mütét után én komolyan vetem és mind feküdtem. A munkahelyem biciglis gyors postás. Az orvos azt mondta hogy visszatérhetek a munkahoz 1 honap fekvés után. Igy is történt. De fokozatosan kezdtem érezni olyan fajdalmat mind mikor elvagja valaki az uját. ez a fajdalom nem tartott sokaig csak pillanatokig. De most odajutottam hogy pontosan 90 nap a mütétem után pont ugyanugy faj mind azelött. Sőt most érzem mintha el lennék vágva odabent mikor csak pusztán járkalok vagy ma a lépcsön jöttem fel, vagy nem tudom egymasra se tenni a lábam mert érzem hogy ott van valami. Hálot nem tettek mert azt mondtaák hogy kicsi volt a juk. Eko felvétel alajan 1 cm. Most 3 honap után elmentem ujra egy ijen ekora es azt mondták hogy nagyon nehezen tudja megállapitani de mintha lenne egy repedés féleség. Én erössen szomoru vagyok majdnem éjjel nappal zen jár a fejem soha meg nem szabadulok etttöl a fajdalomtol nem értem. Semmit nem is emeltem meg mostanáig sem csak a 10 kilos biciglit. Mit tehetek ujra meg kell engem müteni ????

        Dr. Boros Miklós válasza a lágyéksérv témában

        Tisztelt Kérdező! Ennyi idővel a műtét után a hegsedés lezajlott, ami időnként tud hasonló panaszt okozni. Szedjen fájdalomcsillapítót és B vitamint. Legyen egy lágyrész ultrahnag az érintett területről. Ezen lelettel egy nagy centrum sebészeti szakrendelését keresse fel.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 04., 21:17; Megválaszolva: 2011. július 05., 21:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: