• STRUMMA

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nö! Április 16.án mütöttek strummával,a bal lebenyt teljesen, a jobb lebenyt 50% ba távolitották el.A kérdésem az lenne mennyi idö után álhatok munkába. Fizikai munkát végzek,ovodába takaritok 4-órába. A válaszát hálával köszönöm.Tamasián Lné

        Dr. Boros Miklós válasza a pajzsmirigy műtét témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen egy pajzsmirigyfunkció ellenőrzés és szedje az alacsony dózisú L-thyroxint, hogy ne legyen újabb probléma. A fizikai munka már nyugodtan végezhető.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. július 01., 08:31; Megválaszolva: 2011. július 04., 17:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: