• Epekő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Valaszado! 28 hetes terhes vagyok es par hettel ezelott epekoves rohamom volt,ultrahanggal az epekovek jelenlete is igazolva volt.Az lenne a kerdesem,hogy szules utan mennyi ido kell elteljen,hogy eltavolitsak az epeholyagomat?Elapadhat-e a tejem a korhazi bentlet alatt?Akkor is ha fejem magam? Valaszat elore is koszonom!

        Dr. Boros Miklós válasza a epekő témában

        Tisztelt Kérdező! Kezdjen el egy epekímélő diétát. Amennyiben panaszos a szülés után a leghamarabb legyen meg az epehólyag eltávolítása. A műtét miatt nem fog elapadni a tejtermelés és a gyógyszerek miatt csak pár alkalommal lefejt tej nem adható majd a babának. Műtét után minden mehet tovább.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 26., 18:50; Megválaszolva: 2011. június 28., 21:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: