• Legkevésbé károsító altatógáz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Melyik az az altatógáz, mely tartósan altat, viszont nem (vagy a legkevésbé) károsítja az idegrendszert? Legjobb, ha fluort egyáltalán nem tartalmaz. Ébredéskor mit tehetek, hogy a gáz utóhatásait gyorsan megszüntessem?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a altatás9 témában

        Sajnos ebben a témában nem tudok Önnek pontos választ adni. Amikor még az egyetemen aneszteziológiát tanultam nem léteztek a mai szerek, azóta pedig nem foglalkoztam ezzel a témával, hisz nem a szakterületem. Megfelelő választ egy altatóorvos tudna adni Önnek. Az ébredés után az utóhatások megszüntetését a jó altatóorvos kérés nélkül gyógyszerek segítségével elvégzi.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. június 22., 18:06; Megválaszolva: 2011. június 26., 13:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: