• Helyi érzéstelenítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. doktor nő/úr! Lágyéksérv műtétre ksézülök most a nyáron. Nagyon félek az érzéstelenítéstől és az altatástól. Ezért lehet, hogy a helyi érzéstelenítést választom. Ilyenkor körbe szúrkáljűk a műtét helyét és úgy műtenek. Azt hallotam ,hogy műtét közben fáj eza műtét még ígyis, ha körbeszurkálják,elérzéstelenítik. Ez igaz? És mennyire fáj kb annyira, hogy majd meghalok? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a érzéstelenítés témában

        Tisztelt Kérdező! Az altatástól és érzéstelenítéstől való félelme túlzó és alaptalan. A helyi érzéstelenítésben végzett lágyéksérvműtét ritka és akkor indokolt, ha más megoldás nem kivitelezhető. Az érzéstelenítés módjáról a választott intézetben konzultáljon és ne térjen el a napi rutintól.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 03., 23:24; Megválaszolva: 2011. június 06., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: