• Gerinc közeli érzéstelenítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! 4napja műtöttek lágyék sérvvel és gerincbe kaptam az érzéstelenítést. Aznap nem volt semmi bajom de másnap mikor felkeltem szörnyű fejfájásom lett, de amint lefekszek semmi bajom, de ha csak felülök rögtön elkezd fájni, szinte elviselhetetlen a fájdalom. Azt szeretném kérdezni, hogy ez az érzéstelenítőhatása-e, és meddig fog még tartani. üdv

        Dr. Boros Miklós válasza a érzéstelenítés témában

        Tisztelt Kérdező! Ez a fejfájás a gerinc közeli érzéstelenítés jól ismert és nem is ritka következménye. Fogyasszon bőven folyadékot, pihenjen és szedjen fájdalomcsillapítót. Fokozatosan el fog múlni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 15., 10:47; Megválaszolva: 2011. május 17., 14:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó