• Vadhús

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lányomnak 5x van vadhus a lábujján,szeretnénk végleges kezelést,még csak 8 éves!! Segítsen nekunk ,kérem 3x lokális resekcio,4 xerre már mutét-ortopédián -exostosis.mégis ismét ott van!

        Dr. Boros Miklós válasza a csontkinövés témában

        Kedves Kérdező! Asz exostosis kifejezetten hajlamos visszatérésre, ez nem egyenlő a vadhússal, ami egy túlméretezett szöveti reakció. Gyermek ortopédiai centrumban való gondozás szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 13., 10:42; Megválaszolva: 2011. május 14., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: