• Lágyéksérv után duzzadt , fájdalmas, nem felhúzható here

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Négy hete estem át jobb oldali lágyéksérvmútéten hagyományos Postemsky féle , polipropilén hálóval megerősítve. Azóta duzzadtabb a jobb oldali here és a vezetékei is amit tompa fájdalom is kísér, nemrég megfigyeltem , hogy nem tudom az izmokból többet felhúzni sem csak a másik -baloldali mozog csak. Hanyatfekvéskor némelyest a duzzanat megszűnik, oldalraforduláskor már újra duzzadtabbá válik pl, alváskor is. Ez csak egy átmeneti dolog volna , helyre jön magától vagy forduljak szakorvoshoz, befolyásolja e majd a spermiumok termelését is ? Előre is köszönöm! A lágyéksérv nem volt elhanyagolva kb a fizikai megjelenése után 2 hónappal meg is műtötték,hanyat feküdve magától viszzahúzódotta a kb diónyi nagyságu kitüremlés.

        Dr. Boros Miklós válasza a lágyéksérv témában

        Tisztelt Kérdező! A végleges gyógyulás még nem zajlott le. A változó mértékű duzzanat még javulhat. A javaslatom, hogy várjon még 2-3 hetet és amennyiben nincs javulás egy ellenőrzésre el kell menni. A háló okoz hegesedést, hiszen ez fogja megakadályozni a sérv kiújulását, ezért a műtét utáni állapot nem lesz sohasem olyan, mint előtte.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 04., 17:14; Megválaszolva: 2011. május 08., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: