• Sípcsont törés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        16 éves fiam 2011. február 21.-én többszörös sípcsont törést és szárkapocscsont törést szenvedett. Műtéttel 3 db. velőűrszeget ültettek a lábába. 2 hónapig , április 20.-ig fekvőgipsze volt. Tegnap miután levették a gipszet az orvos azt mondta, hogy még egy hónapig nem terhelhető, nem léphet rá, csak mankóval közlekedhet. Most nagyon fájdítja a térdét és erősen be van dagadval a bokája. A térdét és a bokáját színte alig tudja mozdítani. Tanácsatalan vagyok és meg vagyok ijedvel, mert ott a kórházban nem mondtak semmit a továbbiakban mi tévő legyek és mennyi idő a gyógyulás. Itthon hogyan kezeljem? A gyógyszerész ajánlottta voltaren dolo tablettát és aminoerg gélt. Ezek használatával enyhíthetők-e a panaszai?

        Dr. Veress Dóra válasza a sípcsonttörés témában

        Kedves Anyuka! A legegysezrűbb megoldás, ha visszamennek a kezelőorvoshoz! Vizsgálaj meg a gyermeket és mondja meg ő, hogy milyen megoldást, tornát, gyógyszert javasol! Nem érdemes házi módszerekhez nyúlni, lehet, hogy valammi olyan baj van, amiről jó ha a kezelőorvos is tud!


        Kérdés: 2011. április 21., 16:47; Megválaszolva: 2011. április 24., 00:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: