• Köldök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiaztelt doktor Ur/No! Par napja szuro es faldalmas erzest ereztem a koldokom korul. Megneztem, hogy mi is lehet valojaban. Elkezdtem vizsgalgatni es eszre vettem, hogy valami suru es kellemetlen szagu valadek jon ki belole. Amikor alaposabban megvizsgaltam eszre vettem, hogy lyuk van rajta es ott valadekozik. Bekentem gyulladacsokkento kremmel es beragasztottam. Jobb lett egy kicsit, de ma ujra megvan puffadva es gyulladt! Nem tudtam orvoshoz fordulni, de lehet surgos orvosi ellatasra szorulnok? Kerem irjak meg milyen betegseg ez vagy mennyire fontos vagy surgos? mire utalhatnak a jelek es mivel lehetne gyogyitani? Valaszukat elore is koszonom!

        Dr. Boros Miklós válasza a köldök, fistula témában

        Tisztelt Kérdező! A váladékozó köldök hátterében egy veleszületett járat gyulladása állhat. Mindenképpen mutassa meg sebészeti szakrendelésen, hiszen csak a műtét jelent végleges megoldást. Addig is mossa ki hígított betadinos öblítéssel és kerülje a fizikai irritációt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 17., 22:54; Megválaszolva: 2011. április 20., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: