• Fülplasztika ismét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2011.02.25-én írtam Önöknek fülplasztikával kapcsolatban, hogy elálló fül esetén a plasztika OEP által támogatott-e illetve milyen dokumentumok kellenének ehhez. Arra a levelemre a következő választ kaptam "Tisztelt Kérdező! Az elálló fül műtéti korrekcióját végzik fül-orr-gégszeti osztályon és plasztikai sebészeti részlegeken is. A műtétet OEP támogatással végzik, ehhez külön papír nem szükséges. Keresse meg egy nagyobb centrumban működő osztályt, vagy részleget a lakóhelyéhez legközelebb. " Ezek után én felkerestem a hozzám legközelebbi plasztikai sebésztett (Miskolcon-Miskolc mellett lakom) és azt a választ kaptam, hogy csak gyermekeknek támogatott, felnőttek számára ez költségtérítéses. Kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ez tényleg így van-e vagy inkább keressek további orvosokat, akik támogatottan meg tudnák oldani. Ön nem tudna valakit ajánlani nekem? Pontosan mit jelent az OEP általi támogatás? A plasztikai műtét 100%-át térítik vagy csak bizonyos részét? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: Zsuzsa

        Dr. Boros Miklós válasza a fülplasztika témában

        Tisztelt Kérdező! Javaslom, hogy keresse meg Budapesten a Szent Imre kórház és az Állami Egészségügyi Központ illetékes szakrendeléseit. Támogatott esetben Önnek nem kell fizetni semmit. Amennyiben ezen helyeken sem látják indokoltnak és kivitelezhetőnek a támogatott műtétet a magán plasztikai sebészek széles árpalettán végzik el a korrekciót.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 13., 15:21; Megválaszolva: 2011. április 15., 15:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: