• Érdeklődnék a leszázalékolásról

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlet! Én a párom miatt érdeklődnék! Le lehetne e százalékoltatni? Az elmult pár évben rosszullétek gyötörték ezért heteket hónapokat nem tudott dolgozni.Az orvosok nem tudják az okát idegkimerültségre fogták! Xanax gyógyszert írtak fel neki! Sokat fájt a gyomra mire 1 hete erős hasi fájdalomra gyanakodtunk! Ugyanis gyerekkorában már volt egy bélcsavarodása.Kórházba került és megműtötték.Ahol kiderült hogy az egész vékonybele levot tapadva,és valószínü a gyerekkori műtétnél is elrontottak valamit! Most már javulgat a kórházban de volt pár probléma! Azt kérdezném mivel most elég komoly műtétje volt és hosszú lessz a felépülés lehetne e kérni a leszázalékoltatását! Rossz egészségi állapotra való tekintettel! Ő 28 éves szakács végzettséggel.Előre is köszönöm válaszukat!

        Dr. Boros Miklós válasza a műtét témában

        Tisztelt Kérdező! A munkaképesség csökkenést egy bizottság állapítja meg, melynek alapja a korábbi zárójelentések és a jelenlegi kezelést végző orvosok szakvéleménye. A bizottság meg is fogja vizsgálni. Az esélyekről nem lehet nyilatkozni, hiszen nem áll rendelkezésre elég információ és nem is lehet egy bizottság véleményét előre megmondani.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 03., 20:37; Megválaszolva: 2011. április 06., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: