• Csonttörés utáni műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Anyukám lábát tavaly bokatörés után műtötték.Sajnos csontritkulása van,ezért 10 hétig volt gipszben, utána még 1-2 hónapig gyógytornász járt hozzá.Most fogják kivenni a csavarokat.Mennyi ideig fog tartani a gyógyulás, ill. az azóta tartó lábdagadás el fog-e múlni.64 éves. Köszönöm válaszát:Kriszta

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csonttörés témában

        A pontos válaszhoz ismernem kellene a röntgen felvételeket és a korábbi dokumentációkat. zárójelentéseket. Általában bokatörés után ha kivesszük a fémeket 2-3 hét alatt teljes terheléssel lehet használni a végtagot. A lábduzzanatról mégnehezebb nyilatkozni, mert nem tudom mi okozza. Lehet, hogy úgy képződött az új csont, hogy duzzanatot okoz a bőrön, lehet, hogy a műtét, illetve a bent lévő fémek miatt alakult ki, de lehet, hogy más belgyógyászati betegség okozza. Pontos válaszért kéresse fel kezelóorvosát.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. március 30., 08:47; Megválaszolva: 2011. március 31., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: