• Császármetszés utáni heg korrigálása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt D.úr/D.nő! Tavaly júliusban császármetszéssel született meg a kislányom, 2 hétre rá újra fel kellett vágni a bal oldalon a hasamat, és az a rész nem túl szépen forrt össze, olyan mintha két köldököm lenne. Nagyon zavar, így a bal oldalamon a vágás nyoma sokkal jobban látszik, fürdőruhára se merek így levetkőzni nyáron. A kérdésem az lenne, hogy kihez fordulhatnék ezzel a problémával, hogy korrigálják valahogy, illetve hogy ezt a tb támogatja-e? Második gyermekem még nem tudom mikor lesz, de őt természetes úton szeretném világra hozni. Előre is köszönöm szíves válaszát! Üdvözlettel: Burainé Szabó Hajnalka

        Dr. Boros Miklós válasza a műtéti heg témában

        Tisztelt Kérdező! Számos sebészeti osztály rendelkezik OEP támogatással működő plasztikai sebészeti részleggel. Keressen fel egy ilyen szakrendelést. Császármestzés után többszörösére nő a következő szülésnél is a műtét esélye, bár nem törvényszerű. A korrigálást érdemes azután elvégeztetni, hiszen ugyanott lesz a metszés.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 18., 12:14; Megválaszolva: 2011. március 21., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: