• Köröm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! A problémám az lenne, hogy a lábkörmöm véraláfutásos lett még augusztusban, valószínűleg egy cipőnek köszönhetően. Azóta sem tűnt el a véraláfutás. A körmöm sem nő semmit, sőt most már az egyik körmöm kezd elválni. Kérdésem az lenne, hogy le fog jönni magától, vagy le kell vetetnem? És ha le kell vetetni, akkor milyen orvoshoz kell fordulni? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a köröm, hematoma témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg az elszíneződött köröm alatt nő az új. Amennyiben fájdalmat, gyulladást nem okoz nem kell levenni. Vizsgálat nélkül nem tudom megítélni a pontos teendőket, keresse fel háziorvosát első lépésben.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 13., 00:41; Megválaszolva: 2011. március 16., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: