• Csomó a felkarban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Ismét tanácsát kérem. Egy kb. 1 cm átmérőjű kemény csomót találtam a bal felkarom belső oldalán a könyök és a hónalj között kb. azonos távolságban. Mintha az izomra lenne "ránőve" Nem fáj. Első ijedtségben utána néztem, itt nincsenek nyirokcsomók... Látatlanban meg tud nyugtatni, vagy jobb lesz mielőbb orvoshoz fordulnom? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Kiss Tibor

        Dr. Boros Miklós válasza a csomó, izom témában

        Tisztelt Kérdező! Ez egy lágyrészbkben lévő jóindulatú elváltozás lesz. Mutassa meg sebészeti szakrendelésen. Amenniyben panaszt okoz, vagy nőne az eltávolítás indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 11., 13:45; Megválaszolva: 2011. március 16., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: