• Fülplasztika

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Elállós füleim vannak, melyet mindig is nagyon szégyelltem és szinte lelki problémát okozott nekem. Most végre elhatároztam, hogy megműttetném. Hallottam, hogy bizonyos esetekben a TB támogat fülplasztikát. Kérdésemmel ezzel kapcsolatban az lenne, hogy hogyan, milyen módon támogatná, mit kell nekem ezért tennem, milyen dokumentumok, igazolások kellenének hozzá? Számomra ez egy igen fontos dolog, mert mindig úgy hordtam a hajam, hogy mások ne lássák. Ha észrevették és csúfoltak miatta, akkor nagyon rosszul esett nekem. Nem tudom felfogva hordani a hajam,mint mások, mert a tükörbe nem merek olyankor belenézni. Remélem tud nekem felvilágosítást adni ez ügyben. Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: Zsuzsa

        Dr. Boros Miklós válasza a fülplasztika témában

        Tisztelt Kérdező! Az elálló fül műtéti korrekcióját végzik fül-orr-gégszeti osztályon és plasztikai sebészeti részlegeken is. A műtétet OEP támogatással végzik, ehhez külön papír nem szükséges. Keresse meg egy nagyobb centrumban működő osztályt, vagy részleget a lakóhelyéhez legközelebb.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 25., 09:31; Megválaszolva: 2011. április 14., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: