• Korrekciós mell műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 éve levették a jobb mellem.Most megtudnám csináltatni úgy,hogy a hátamból vennének le bőrt..4 órás műtét. Egy plasztikai sebész azt mondta,hogy hátból nem szabad kivenni bőrt mert árt a hátizomnak,nem leszek egészséges és el hal a bőr egy idő után sőt be sem fogadja. Több orvos pedig ezt javasolja...Mi az igazság?Milyen szövődmény lehet?Mennyire veszélyes a 4 órás plasztikai műtét? Köszönöm válaszukat

        Dr. Boros Miklós válasza a mellműtét témában

        Tisztelt Kérdező! Az izom és bőrlebeny elforgatás jól ismert módszer az emlő korrekciós műtétjeinél. Tapasztalattal rendelkező plasztikai sebész esetén ritka a bőr elhalás, mint műtéti következmény. Azt a módszert válassza, amiben az műtétjét végző sebésnek a legnagyobb tapasztalat van. Önmagában a 4 óra megterhelő, de nem ez jelenti a problémát, nehézséget az izom-bőr lebeny elforgatás esetén.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 16., 22:52; Megválaszolva: 2011. február 21., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: