• Lágyéksérv műtét utáni sugárzó fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Weborvos ! Kétoldali lágyéksérvem volt. Az első mütét 2010. 12. 15-én volt, három hét múlva dolgoztam szinte semmi ájdalmam nem volt..a mütét utáni időben. A második mütét 2011. 02. 01-én volt. Mindkét esetben hagyomágyos módón zárták a sérvkaput, háló nem lett beültetve. A záró szerint Shouldice szerint rekontruálták a lágyékcsatorna hátsó falát.. A második mütét után a hazamenetelt követőnen szinte folymatos fájdalmam van, égő szúró fájdalom a vágás körgyékén, illetve kisugárzás a csipő felé. Éjjel nehezen alszom. Az orvosom szeint ilyen mütütnél 2-3 hetes fájdalom benne van., az hogy az első nem fájt nem zárja ki, hogy a második is íígy zajlódik le. Kérdésem: a 2-3 hetes faádalom reális.e, a fájdalomcsillípíton kivül mit lehet tenni a fájdalom csökkentése lelln. Bioptron lámpa jó, esetleg ljegelés. Türelmetlen vagyok ! Köszönettel:

        WEBBeteg szakértő válasza a lágyéksérv témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos a második műtét után a hegsedés kifejezettebb. Ez okozza a panaszt. Helyileg jegelje és használjon gyulladáscsökkentő krémet. Tartós panasz esetén vissza kell menni a sebészetre.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. február 11., 10:20; Megválaszolva: 2011. február 14., 22:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: