• Vakbélműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Laparoszkópiás vakbélműtétem volt 9 nappal ezelőtt. Közepesen volt gyulladt állapotban. A sebész ügyes volt, a viziteken rám csak legyintettek, hogy "ő meg az élet maga", nem is fáj azóta sem sehol. Naponta sétálok, nem cipekedek. Nagyjából betartom az étkezési szabályokat is. A kérdésem: gyógymasszőrként mikor tanácsos újra munkába állnom? A választ előre köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a vakbél témában

        Tisztelt Kérdező! Izom nem került átvágásra így amennyíben nincs panasza a fokozatos terhelést elkezdheti. Panasz esetén mindig egy kicsit vissza kell lépni a terheléssel.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 30., 11:07; Megválaszolva: 2011. január 31., 22:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: