• Mennyire súlyos a leirt tünetem és kell-e műteni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az angiographiás rekonstrukciós felvételek bal oldalon a sinus sigmoideusban trombus ábrázolódi CT nyaki erek vizsgálatán voltam, melyben az alábbiakat irják.: A trombus a bal oldali véna jugularisban végig megfigyelhető főleg ventralisan a felső harmadban csaknem a lument felére csökkenti, még az alsó harmadban is jelentős szűkületet okoz.Az orvosom még nem mondott semmit,kérném, hogy irják meg, hogy fontos és szükséges-e a műtét, vagy 3esetleg más kezeléssel megoldható. Köszönettel

        Dr. Boros Miklós válasza a érsebészet témában

        Tisztelt Kérdező! Nem műtét szükséges, hanem tartós antikoagulálás, véralvadásgátló kezelés és részletes kivizsgálás, hogy miért alakult ki a vérrög. Keressen fel mihamarabb ideggyógyászati szakrendelést!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 20., 06:03; Megválaszolva: 2011. február 28., 20:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: