• Sinus pilonidalis műtét utáni farokcsont fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr -hölgy,farokcsonti fájdalommal kapcsolatban szeretnék kérdezni,36 éves vagyok két éve volt egy Sinus pilonidalis műtétem,három hónapig tartót míg helyrejötem a műtét után,Sokáig utána nem nagyon tudtam ülni rajta,de ez idővel elmúlt.Megjegyezném még hogy a mütét után már soha nem tudtam úgy ülni mint a műtétem élőt.Most kábé egy hónapja két órát utaztam buszon persze ültem,ezután kezdet el fájni a farcsontom- főleg ülő helyzetben.kérdésem az is hogy a kitéve elvégzett műtétem,befojásolhatja eszt a fájdalmat.?Vagy valami más állhat a hátérben.

        WEBBeteg szakértő válasza a sinus pilonidalis témában

        Tisztelt Kérdező! Nem jellemző, hogy a sinus pylonidalis eltávolítása után tartós fájdalom maradjon. Inkább a kényelmetlen utazás, sok ülés lehet a probléma. Mozogjon minden nap legalább fél órát és végezzen gerinctornát.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. december 20., 11:50; Megválaszolva: 2010. december 22., 20:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: