• Szigmabél rezekció után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sikeresen eltávolították a szigma bélen talált korábban már levelezés tárgya volt daganatot.A szegedi I.sz sebészeti Klinikán laparoszkópos eljárással.a kérdésem:Miután már egy kis feledékenységem is van sírásban elfelejtettem kérni i az adjunktus urat a követendő étrend felől.csak azt merem fogyasztani amit bent is kaptam tea keksz ,szűrt leveslé krumplipüré.de csak keveset mert nem lehet megterhelni a varrott bélszakaszt erre emlékszem de hogy nagyon finomra mixelt főttságarépapürét lehet-e azt nem

        Dr. Boros Miklós válasza a bélműtét témában

        Tisztelt Kérdező! A varratok miatt ne aggódjon. Az ételt nem kell pépesíteni és fogyasszon sok növényi rostot és bő folyadékot. Egy ésszerű diátát kell tartani, de bővítse az étrendet. Ha nem eszik elég változatosan az a nagyobb probléma.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. december 08., 14:22; Megválaszolva: 2010. december 11., 09:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: