• Vakbélműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A vakbél műtéthez kapcsolódóan lenne még kérdésem.Testvéremet hétfőn reggel haza engedték ,az orvos aki a vizitet tartotta azt mondta a vakbél nem volt begyulladva de nem baj ha már kivették.Testvérem azóta is folyamatosan hány és megy a hasa.A záron persze vakbél műtét szerepel és a kórházban azt mondták a hányás és hasmenés természetes ilyenkor.Doktor Nő/Úr-nak a véleményére lennék kíváncsi ezzel kacsolatban???????

        Dr. Boros Miklós válasza a vakbél témában

        Tisztelt Kérdező! A hányás-hasmenés nem a műtét következménye, hanem a hasi panaszokat okozó fertőzésé. Mivel nem volt vakbél gyulladása szinte biztos, hogy nem kell aggódni a műtét miatt. Figyeljen oda a bőséges folyadékfogyasztásra (szénsavmentes ásványvíz). Amennyiben továbbra is hány infúziós kezelés szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 08., 17:24; Megválaszolva: 2010. november 11., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: