• Vakbélműtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 hete volt vakbélműtétem, 1 hete vették ki a varratokat. Azóta a seb kis részéből savas váladék szivárog. Kétszer voltam már azóta sebtisztításon, és kötözésen is. Szeretném megkérdezni hogy mi okozhatja ezt a savas váladékot, és hogy ez normális e illetve hogy ez mikor múlhat el?! 3 napja éjszakánként többször is teljesen leizzadok. Ez mitől lehet?! Válaszát köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a vakbél témában

        Tisztelt Kérdező! A savós váladék nem ritka vakbél műtét után, hiszen a hasfalon keresztül távolítják el a fertőzött, gyulladt féregnyúlványt. Ez szépen meg fog gyógyulni. Mérje testhőjét rendszeresen, a sebgyógyulási probléma is tud éjszakai izzadást, hőemelkedést okozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. október 13., 19:48; Megválaszolva: 2010. október 18., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: