• Sebészeti

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktor!az lenne a panaszom hogy a fenekemröl most vett le a sebész egy szemölcsöt.már a levétel elöttis fájt a combom hátso része,amit emlitettemis a sebésznek,most viszont hogy levette a fájdalom erösödik.megemlittem az orvosnak de ö kinevetett.a lényeg hogy a szemölcs kiindulási pontjátol érzem a fájdalmat.lehete a szemölcs az okozoja?kérem válaszoljon mihamarabb.elöreis köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a műtét témában

        Tisztelt Kérdező! A comb felé sugárzó fájdalom idegi eredetű és nem lehet összefüggésben a szemölccsel. Javaslom a testsúly optimalizálását első lépésként és a gyógytornát. Minden nap mozogjon fél órát és figyeljen oda a helyes cipőválasztásra.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. szeptember 11., 09:35; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó