• Csecsemőmirigy műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Unokámat mütötték csecsemőmirigy daganatal,szterodokat szed,de attól már elkezdett hízni nagyon,az arcán kiütések lettek. Mi lenne helyette vagy tényleg kell ezeket szedni. Budapesten jár most iskolába kérdezni szereném Bp-en hova vigyem el kezeltetni kérek szépen egy jó orvost,címet,szeretném hogy kigyógyuljon mielőb.Köszönettel

        Dr. Boros Miklós válasza a csecsemőmirigy témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben idegrendszeri tünetei is voltak a műtét előtt (izomgyengeség) a steroid szedése indokolt, amit csak fokozatosan lehet leépíteni. Önmagában ennyi információból pontosabb választ nem lehet adni. Javaslom, hogy kérjék gyermek-háziorvosuk segítségét, hogy milyen szakrendelésen gondozzák a gyermeket.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 08:25; Megválaszolva: 2010. szeptember 13., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: