• Lágyéksérv műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr! Másfél hónapja műtöttek lágyéksérvvel hagyományos módon hálóbeültetéssel és minden oké volt a múlt hétig. Azt mondta az orvos 6 hét után kezdhetek dolgozgatni mert kemény munkát végzek.Meg is fogadtam (bár nehéz volt) A foglalkozásom egyébként kőműves és múlthéten sokat hajbókoltam(burkoltam). Fájhat ettől a műtét helye vagy ez teljesen normális ennyi idő után is? Tisztelettel: Sanyi

        Dr. Boros Miklós válasza a lágyéksérv témában

        Tisztelt Kérdező! A fizikai terheléstől még fájhat a műtét helye. Javaslom, hogy fokoztaosan terhelje magát és kifejezett panaszok esetén pihenjen egy kicsit. A sérv kiújulása ennyi idővel nem valószínű, de a fájdalmat kerülje el.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. augusztus 31., 22:10; Megválaszolva: 2010. szeptember 04., 20:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: