• Miért nő vadhús az ujamon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor úr/nő! hónapok óta a bal lábam nagy ujkörme mellett vadhús nő.járok pedikűrbe havonta de a körmöm nincs benőve és nem is érzem hogy nyomna.nem nyomja semmi a lábamat mert papucsba vagyok.oxicort sprayel fújom de nem használ.és állandóan gennyedzik.kérem segítsen hova forduljak.!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a benőtt köröm témában

        Kedves Hölgyem! A vadhús gyakorlatilag egy gyulladásos granuloma, melyet sebészileg ki kell irtani radikálisan, emellett a körömlemez rezekálására is sor kerülhet. Sebészeti vagy bőrsebészeti szakrendelésen mutassa meg feltétlenül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 09., 14:11; Megválaszolva: 2010. augusztus 11., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: