• Pilonidalys ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Orvosok! Tanácsot szeretnék kérni. 2003-ban pilonidalys ciszta tisztításra került sor. Mivel be volt gyulladva, nem metszették ki. Azóta teljesen panaszmentes vagyok. Nincs pukli, nincs sipoly, nem váladékozik, semmit nem érzek. De azt olvastam róla bármikor visszajöhet, ha nem volt műtve. Ez igaz? Akkor is kiújulhat, ha egyáltalán nincs panaszom? Nagyon félek a műtéttől, meg az utána való lábadozástól, ami több hónapig is eltart. Mit tanácsolnak? Köszönettel: Szilvia

        Dr. Boros Miklós válasza a pilonidalis cysta témában

        Tisztelt Kérdező! A lábadozás nem annyira szörnyű. Az esetek kis részében kell műtétet végezni. Nincs panasz akkor nem is kell a dologgal foglalkozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. július 26., 17:20; Megválaszolva: 2010. július 27., 19:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: