• Orrműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ez a második kérdésem volna... A legnagyobb problémám a testemmel az az, hogy nagyon görbe az orrom. Nem tudom mit csináljak, de egyszerűen az orrom miatt sírnom kell mikor tükörbe nézek. Piszkálnak is miatta, és én is utálom! Az már biztos, hogy megműtetem, csak azt szeretném kérdezni hogy mennyi időbe tart a gyógyulás, mennyire fájdalas, és hogy altatnak-e. Hálás lennék ha válaszolna a kérdésemre! Köszönöm, K. Nina

        Dr. Csuth Ágnes válasza a orrplasztika témában

        Kedves Nina! Az orr formájának a megváltoztatására számos lehetőség van: lehet az orr csúcsát megemelni keskenyebbé tenni, az orrhátat keskenyíteni, az orr előreugrását, magasságát csökkenteni, az orr görbeségét okozó orrkampót eltüntetni. A behatolás az orrnyíláson belülről történik. A műtétet többnyire helyi érzéstelenítésben, ritkábban altatásban végzik, utána 1 hétig gipszkötést kell viselni az orron.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 15., 21:34; Megválaszolva: 2010. július 16., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: