• Varicocele

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő, május 27-én varicocele műtéten estem át (bal oldal, köldök alatt cca. 5 cm elkötés, 4 varrat... DG: varicocele testis sin gr. III I 86.1, OP: ligatura alta vasa testicul int. sin. sec Palomo). Kérdésem: mennyi ideig ajánlatos a műtétet követő első szeretkezéssel várni? Sportolni mikor lehet elkezdeni (úszás)? Válaszát köszönöm! Tisztelettel, varicocele

        Dr. Boros Miklós válasza a varicocele témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben 4 héttel a műtét után nem lesz panasz nincs megkötés. Nyugodtan élheti a műtét előtti hétköznapokat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. június 18., 17:57; Megválaszolva: 2010. június 20., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: