• Lágyéksérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr!

         

        Az lenne a kérdésem hogy sérv mütétem volt és utána a jobb herémen lett nekem Hydrocelem de nem kell muteni azt mondta akkor a doki várjunk egy honypot fel szivodik e kicsit szivodot fell de ott van még mindig a herezsakom hol logg hol teljesen fent van hydroceletöl meg helhat e a herém esetleg lehet e valami baj töle? És ezt csak mütétel lehet ell tuntetni máshogy nem ugy értem leszivatnak vagy esetleg gyogyszeres kezelésel?

        Köszönöm a Válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a sérv témában

        Tisztelt Kérdező!

        A műtét után kialakult hydrocele kezelése műtéti. Érdemes még várni pár hónapot, azonban, ha a here nem tartózkodik folyamatosan a herezacskóban, vagy a hydrocele mérete nem változik a műtét nem elkerülhető. Ez az optimális működési környezet miatt fontos. A here elhalásától nem kell tartani.


        Dr. Lajtos Melinda
        pulmonológus szakorvos jelölt

        Dr. Lajtos Melinda

        Kérdés: 2010-06-11 11:20:07; Megválaszolva: 2010. június 11., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: