• Duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktotNő/DoktorÚr!Olyan kérdésem lenne,hogy a hasam és a nemiszervem közt baloldalt van egy duzzanat ami ha leülök vagy ha fekszem nem látszik de ha állok akkor igen.Valamikor nagyobb valamikor pedig kissebb de viszont nem fáj.A vizeletenben nem látok semmi változást de viszont sokszor úgy érzem hogy nagyon kell és mégsem jön elég vizelet.Szeretném megkérdezni hogy mi lehet a probléma és hogy forduljak-e vele orvoshoz?

        Válaszát előre is Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a Lágyéksérv témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírás alapján Önnek nagy valószínűséggel sérve van. a változó méret erre jelemző, de a fájdalommentesség ritka. Keressen fel sebészeti szakrendelést. Amennyiben igazolódik a sérv, műtét szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-01 21:29:03; Megválaszolva: 2010. május 01., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: