• Sérvműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azután érdeklődnék,hogy sérvműtétet lehet e lézerrel műteni ha lehet akkor hol? válaszát előre is köszönöm Üdv.marika

        WEBBeteg szakértő válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező!

        A sérvműtétnek sokféle változata van, de lézerrel megoldani nem lehet. Teljesen más dolgokra alkalmas. A sérvműtét lényege a hasfal feszülésmentes rekonstrukciója.

        Dr. Csuth Ágnes
        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-01-11 21:01:36; Megválaszolva: 2010. január 11., 21:01

        Tudjon meg többet: sérvműtét
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr Idén február 28-án műtöttek emlőrákkal. 72 éves vagyok. Azóta is be van keményedve a mellem, nyomásérzékeny. Nagyobb keménység van benne,mint műtét előtt. UH vizsgálat 2014 április: műtéti hegvonal alatt 9x5x2...
        A bal bokám visz eres és estére megdagad és csúnyán besötétedik Lehet gyógyszeresen gyógyítani vagy műtét szükséges?
        Kedves Doktorno/Doktor Ur! Kisfiam 13,5 honapos. Masodik babamat varom (7 hetes terhes vagyok) es rectocele illetve a gatmetszesem nehezen gyogyulasa es hegesedese miatt csaszarmetszesre keszulok, hogy a tuneteim lehetoleg ne sulyosbodjanak szamottevoleg. Az...
        tisztelt, doktor úr/hölgy! egy hét múlva megyek a benőtt lábkörmömmel helyi sebészhez, a körmöm már csúnyán be van gyulladva, és vadhús is keletkezett rajta, ha hozzá érek fáj... az a kérdésem hogy mi a folyamata egy ilyen...
        Gyermekkorom óta folyamatosan igyekszem sportolni, ha nam is napi rendszerességgel az utóbbi években. Testalkatom is bár túlsúlyos vagyok, de az izmok elég fejlettek még. A kondícióm és izomtónusom fenntartása érdekében az utóbbi időben...
        Tisztelt WebBeteg! Keddi napon volt egy bal oldali lágyéksérv műtétem, rá következő két napon arra lettem figyelmes, hogy a bal oldali heregolyóm duzzadt. háromszor akkor mint a jobb oldali és az alja fáj is érintésre. Műtét előtt ilyen...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Érszűkület miatt 3 hónapja amputálták 2 lábujjamat, illetve egy lábfejen lévő csúnya sebet (gyakorlatilag a csontokig) kitisztítottak. A sebeket kétnaponta kötözni kell, Versiva és Pe-Ha kötszereket használok. A...
        Tisztelt Doktor úr/nő! Pár hónapja(kb.3-4 hónapja) megjelent egy bőrkeményedés szerű a talpamon.Akkor még nem vettem figyelembe ezt a tyúkszemet ,de mára már nem tudom figyelmen kívül hagyni,mert nagyon fáj ha megyek.1 hete elkezdtem kenni...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Mellplasztika műtétre készülök az időpont:2014.07.18.A mai napon(2014.06.23) antibiotikum szedését írta elő a házi orvosom mivel begyulladt a torkom.(Fromolid Uno 500Mg 1x1 7 nap)Azt szeretném tudni elvégezhető a...
        Tisztelt Válaszadó! János vagyok Szegedről,az lenne a kérdésem hogy műtét után amikor a töltő szelencébe steril folyadékot töltenek az hol történik?Azért kérdezem mert hallatom ilyet is olyat is egyik azt mondja hogy a vizsgálóban minden...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Anyukám petefészek cisztájának eltávolításának végen az orvos ahogy kell behelyezett egy drain csövet, amit a műtős asszisztens véletlenül kirántotta. Az ébresztést már elkezdték nála, így a csövet már nem...
        Tisztelt doktor Úr,Nő! Befelé forduló a mellbimbóm, a közepén szemölcsszerű valami van már gyerekkorom óta. Mutattam orvosnak is de nem igazan foglalkoztak vele, azt mondták az semmi... Mi lehet az? Tudok e majd vele szoptatni, vagy kihez...
        Édesapámat nyelőcsődaganat miatt műtötték, gyomorból alakítottak ki neki új nyelőcsövet. A nyelőcső és a légcső között sipolyjárat alakult ki. Már 4. hete mehetne a szájon át táplálás, de a folyadék tévútra megy és köhögésben...
        Tisztelt Doktor Úr! Több mint egy hete műtöttek baloldali lágyéksérvre, laporoszkópiás módszerrel, háló behelyezésével. Ez a része rendben is lenne. Azért fordulok kérdéssel Önhöz, mert a műtét előtt azt tapasztaltam, hogy a...
        Tisztelt doktor úr/nő! Június 2-án volt egy hiszteroszkópos méhsövény műtétem (a sövény a zárójelentésem szerint "nagy" volt, a méhem 2/3-át érintette). Még aznap távozhattam a kórházból, teljesen panaszmentes voltam, enyhe vérzés...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Hamarosan lesz egy köldöksérv műtétem. Az orvosom az ajánlotta, hogy ne a laparoszkópiás, hanem a hagyományos műtétet végeztessem el. A hagyományos köldöksérv műtétet hogy csinálják? Körülbelül mennyi ideig...
        Üdvözlöm! Most Júliusban lesz egy lateralis release műtétem artoszkóposan, és szeretnék érdeklődni, hogy mire számíthatok ezzel kapcsolatban? Mennyi idő míg felépülök? mit kell tudnom ezzel a műtéttel kapcsolatban? mennyire számít...
        Üdvözletem! Édesapának nagyon súlyos az életminőségét már nagyon befolyásoló aranyere van de nem műtik Varicositas oesophagei (okozója májzsugor) miatt. Nem vállalják a rizikót hogy aranyérműtét miatt kidurranhat a nyelőcsői visszere....
        Lágyéksérvem lett emeléstől 3 éve,akkor azt mondta az orvos, hogy nem kell még műteni, azóta leszállt a herémbe ami egyre nagyobb. Eddig sokszor vissza lehetett nyomni, ez egyre problémásabb, feszülés, növekvő fájdalom, néha hányás,...
        Jobboldali lágyéksérv műtéten estem át,amit vágásal végeztek el,háló nélkül.A műtét előtt aktivan foglalkoztam 25 éven át hosszútávfutásal és úszásal. Mikor kezdhetem el újra az edzéseket,hogy nehogy kiújuljon vagy kiszakadjon a...