• Sérvműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azután érdeklődnék,hogy sérvműtétet lehet e lézerrel műteni ha lehet akkor hol? válaszát előre is köszönöm Üdv.marika

        WEBBeteg szakértő válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező!

        A sérvműtétnek sokféle változata van, de lézerrel megoldani nem lehet. Teljesen más dolgokra alkalmas. A sérvműtét lényege a hasfal feszülésmentes rekonstrukciója.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-01-11 21:01:36; Megválaszolva: 2010. január 11., 21:01

        Tudjon meg többet: sérvműtét

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! A problémám a következő, mindkét nagylábujjamon gondot okoz a benőtt köröm (a bal rosszabb...). Sosem volt még begyulladva és a normális járásban sem akadályoz de nyomás hatására a fájdalom erősödik. A köröm a bal lábamon...
        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Arthroscopiás térdműtétem lesz 19-én, de már lassan egy éve van szakaszosan nagyobb válladék ürítésem, válladék csorgásom (bölcsesség fogam jön). Már jó ideje megszűnt , de most időnként megint...
        Tisztelt doktor!Múlt héten volt egy atheroma műtétem hajas fejbőrön.1 hét után kiszedték a varratokat.Szeretném megkérdezni hogy mennyi idő után lehet sportolni,futás,intervall edzés.Válaszát köszönöm
        Három és fél hónappal ezelőtt fejesugrás miatt nyaki sérülést szenvedtem. Mentővel vittek kórházba, ahol röntgen felvétel után megállapították, hogy csak zúzódás van, nincs törés vagy elmozdulás. Gallért kaptam és saját...
        Könyöktáji alagút szindróma műtétem lesz november 28-án. A műtét után mikor dolgozhatok újra? Adminisztratív munkakörben dolgozom, számítógépes munkát végzek.
        Tisztelt Dr.Papp Géza Úr! Egészségügyi tanácsot kérek öntől. 2 évvel ezelőtt lágyéksérv műtéten estem át,a bal oldalon,hálóbeültetés történt. Kérdéseim a következőek. Ultrahangos vizsgálattal ellenőrizhető az...
        Üdvözlöm! dr N Z műtötte már korábban a kiálló visszeremet a lábamon.Sajnos a térd hajlatban újra kiújult és azt kérdezném hogy ezt lehet-e lézeresen műteni vagy mindenképp hagyományos műtéttel távolítható el.Eléggé...
        Barátom egy hete aranyérmütéten esett át. Clexane előtöltött injekciót irtak fel, de aggódik, hogy a napi Aspirin Protect szedése mellett kell-e ujabb vérhigitó? kb 20 éve infarktus, pár éve stroke volt.
        Kedves Doktor Úr! Több mint egy éve járok már UH és mammográfia vizsgálatokra az helyi sztk-ba a mellemben lévő fájdalmas, jóindulatú, 7-8 mm-es csomóval, amiből most végre sikerült elérni, hogy (kórházban) végezzenek egy aspiratios...
        Tisztelt Doktor Úr! Tavaly nyáron műtöttek lányéksérvvel hagyományos módon (5-6 cm-es sérvkapu volt) ami valószínűleg a túl intenzív edzés és a pakolással járó munkák következtében kiújult. Ultrhangos vizsgálattal 6 mm-es sérvkaput...
        Kedves Doktor úr!a pàromat pàr napja műtötték a térdével.Az altatàsból úgy kelt.hogy nagyon köhögött majd kiderült.hogy a nyelvcsap megereszkedett és duzzadt..Àllandó hànyingere van és köhögési ingere.Mi történhetett a műtét soràn...
        Tisztelt Doktor Úr! Jövő héten lesz egy hasi sérvműtétem, illetve hasfal-összezáró műtétem (2 terhesség után szétment a hasfalam és köldöksérvem lett, ezt kell helyreállítani plasztikai műtéttel). Ha jól tudom, 6 - 8 hét a...
        Tisztelt Doktor Úr! Július közepén megmütöttek kétoldali lágyéksérvvel. Laboroszkópos módszert alkalmaztak, háló beültetéssel. A mütét után, sajnos anyagi problémák miatt csak 2 napig tudtam pihenni, munkába kellett álljak. Biztonsági...
        Üdvözletem. nekem olyan kérdésem lenne hogy,jövő hónapban lessz kéz alagut szindróma mütétem,és az érdekelne ,mennyi idő után szedik ki a varratott,és mennyi kb .a gyógyulási idő? köszönöm
        Jó napot! Az lenne a problémám, hogy a torkom nagyon érzékeny, esténként könnyen kiszárad és reggelre fáj,gyulladt.Ez már több, mint egy éve megy, hogy a torkom valamilyen formában, kevésbé vagy jobban de be van gyulladva. Több orvosnál is...
        Már 6 éve van az, hogy nem folyamatosan, de vannak időszakaim, mikor wc-zéskor a farokcsontomnál elkezd vérezni egy apró lyuk. Nem tudom mi az, még nem voltam orvosnál, mert nem merek elmenni. Volt, mikor főleg télen még fájdalmat is éreztem és...
        Kedves S.A.Doktor úr! Szeretnék érdeklődni, hogyan történik egy vakbél műtét, és, hogy lehetek-e ébren közben? :)
        Tavaly szeptemberben rosszindulatu emlődaganatot diagnosztizáltak nálam,októberben megoperáltak,egy kétgócú daganat volt,hónalji nyirokcsomók negativ!A családban halmozottan fordult elö rákos megbetegedés,ezért elvégezték nálam a genetikai...
        Tisztelt Doktor Úr/nő Kicsi, 2-3 cm(vagy még kisebb) átmérőjű furunkulusra hasonlitó kellemetlenségre lettem figyelmes a fenekem vágatában. Van egy közepe, körülötte pirosas, kemény. NEM FÁJ, csak ha hozzáérek. Szesszel bekenve csipődik...
        Tisztelt Doktor Nő-Úr! Kislánykorom óta van bal szemöldökömön egy ciszta (kb4-5cm) amit kioperáltak 2012-ben azóta vissza nőtt rá pár hónapra! azóta én kiköltöztem németországba ide mentem orvoshoz vizsgáltak (mrt,ctg ideggyógyászat)A...