• Sérvműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azután érdeklődnék,hogy sérvműtétet lehet e lézerrel műteni ha lehet akkor hol? válaszát előre is köszönöm Üdv.marika

        WEBBeteg szakértő válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező!

        A sérvműtétnek sokféle változata van, de lézerrel megoldani nem lehet. Teljesen más dolgokra alkalmas. A sérvműtét lényege a hasfal feszülésmentes rekonstrukciója.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-01-11 21:01:36; Megválaszolva: 2010. január 11., 21:01

        Tudjon meg többet: sérvműtét
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Dr. Úr/nő ! Egy évvel ezelőtt csomót tapintottam bal mellembe ,mellyel azonnal orvoshoz fordultam . Az ultrahang es biopszia által kiderül,hogy jó indulatú melldaganat/Fibroadenoma . Idén januárban sor került a műtétre ! Déncső...
        Tiszteletem. Pár hónapja a jobb oldali lágyékomon sérv alakult ki. Műtéttel kapcsolatban az a kérdésem. Hol tudnám elvégeztetni a műtétet? Nem fizetős szolgáltató érdekelni.És mi kell a műtétre való jelentkezéshez. Válaszát...
        Kedves doktor ur. Kétségbe esett feleség vagyok. Párom 40 éves és több éve van neki arany ere. Eddig nem fájt nem vérzett de mostmár mindkettő. Sajnos a 20 éves fiát decemberben elvesztette a bicskei autobalesetben és most ugy érzi nem...
        Tisztelt Doktorúr!2015 november 15-én felkartörést szenvedtem.Még aznap velőűrszegelést végeztek a karomon.Gyógytornára járok,de lényeges javulás nem történt.kb 60fokos szögben tudom a karom előre és oldalra hajlitani.A legnagyob...
        Tisztelt Szakértő! Szeretnék Érdeklődni a Nagynénémnek tályogot találtak a hasában 5-6cm-es. Műteni kell,de van neki tüdőtágulata,amely nehezití a folyamatot. Véleménye szerint a Műtét Sikerül? ...stb. Válaszát Köszönöm!
        Egy 8 éves kisfiút lágyéksérvre megműtenek... Rá fél évre pedig fájlalja a seb környékét, majd hirtelen, egyik napról a másikra, már fel van dudorodva a lágyéka (egészen a heg feletti résztől, a herezacskója aljáig, és be van...
        Kedves Doktor Úr! A férjem nevében szeretnék a Doktor Úrtól tanácsot kérni: Diagnózisok: Szabad test az ízületben; Rotator köpeny syndroma. Beavatkozás: Arthroscopia vállon. A férjem sebészeti története laikusan: ez év januárban...
        Tisztelt Doktor Úr! Augusztus 31.-én belboka törés miatt megműtöttek, csavar és húzódrót került a bokámba.Az operáló orvosom márciusra tervezte a fémkivételt.Gyógytornára nem küldött, azzal az indokkal, hogy nincs rá szükség. A bokám...
        Tiszteletem Megéget a bal lábam és ezért a combomról ültettek át bőrt a vándlira. Kérdésem meddig kell várni a gyógyulásra a kórházba hogy ambulánsan járhassak kötözésre.Köszönöm a választ Szabados Géza
        Kedves Dr Úr! A Spórt kórházban volt 2016.01.19-én elülső keresztszalag pótlásom. Eredetileg a hátsó keresztszalagot is pótolták volna de a műtét végén aztmondták, hogy nem tudták pótolni mivel amilyik ínnal let volna a pótlás nekem...
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Körülbelül 3 hónappal ezelőtt végbéltályogom volt, melyet egy kis (kb. 2 cm) vágással feltártak. A seb nagyon hamar összehúzódott, csak érzékeny maradt. (Kezdetben Neomagnolos ülőfürdőt és Betadine oldatot...
        Kedves Dr. úr Még egyszer elküldöm levelemet és röntgen felvételem talán most átmegy a felvétel is. Szeretném kérni a véleményét a röntgen felvételemmel kapcsolatba ami a műtét után 3 hónap és egy hét elteltével készült január...
        Kedves doktor Úr, Hogyan lehet eltüntetni kulcscsonton kialakul köszvényes dudort. köszvényt gyógyszerrel és diétával kezeljük. Estétikai problémát okoz. A csontárkot kizártuk Email címem: zsiem1@hotmail.com Szeretnék jelenkezni, hogy...
        Szép napot kívánok,remélem tud választ adni a kérdésemre.7 és hete volt kéztő alagút szindróma műtétem,plusz a 4.-5-ös ujjaim pattanó ujjak voltak igy azokat is műtötték,hétfőn mentem vissza a munkahelyemre dolgozni,jobb kezes műtétem...
        Kedves Dr. úr Szeretném kérni a véleményét a röntgen felvételemmel kapcsolatba ami a műtét után 3 hónap és egy hét elteltével készült január 5-én. Az a véleményem, hogy nem jól vannak a csontok össze illesztve talán. Még nem látszik...
        Jónapot! Édesapámnak két hete aranyér műtétje volt, valamiféle új módszer, ultrahangos.. Egy hete vérzése van, mindig a második napon, az orvosa azt mondta ezt normális. Elmondta neki azt is, mi az a mennyiség ami már azt jelenti hogy baj van....
        Tisztelt Doktor Úr! ICP miatti lábműtét témában írok Önnek.A lányomat már megoperálták,mindkét lábfejen végrehajtották ezt a korrekciós műtétet,ami megakadályozza a lábfej belső élre dőlését.A műtét után 10 hét gipsz rögzítés...
        Kérdésem, alkartörés miatt a csipőcsont lapátjából kivett csont az alkar 3-4 cm-es hiánypótlására(a szervezet kidolgozta a csontdarabokat) a szervezetnek milyen reakciója van., mennyi idő alatt épül be a csont, a fájdalom meddig tart,mivel...
        Tisztelt Doktor Úr! 2015. október 26-án eltört a jobb bokám, elszakadt a szalag. Másnap megműtötték, 1 hét fekvőgipsz, majd 5 hét járógipsz következett. A sebek begyógyultak, a duzzanat is elfogadható,gondolom ez még javul. Ami zavar, hogy...
        Tisztelt Dr. Úr! Álló gépkocsimba, hátulról, fékezés nélkül belém jött egy autó. Nyaki csigolyatörésem lett. Mentő, kórház, ct, röntgen. Semmit se mondtak, nem világosítottak fel, hogy mit kell tennem. Mennyi idő alatt gyógyul,...