• Sérvműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azután érdeklődnék,hogy sérvműtétet lehet e lézerrel műteni ha lehet akkor hol? válaszát előre is köszönöm Üdv.marika

        WEBBeteg szakértő válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező!

        A sérvműtétnek sokféle változata van, de lézerrel megoldani nem lehet. Teljesen más dolgokra alkalmas. A sérvműtét lényege a hasfal feszülésmentes rekonstrukciója.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-01-11 21:01:36; Megválaszolva: 2010. január 11., 21:01

        Tudjon meg többet: sérvműtét
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr úr! Édesanyámat 2015 januárjában rosszindulatú végbéldaganattal műtötték. Áttét nem volt a daganat mérete (pt3) miatt kapott 28 sugár kezelést és ki írtak 12 kemoterápiát. A 7.után görcsös hasi fájdalmai voltak. Az...
        Tisztelt Doktor Úr! Az alábbiakban egy olyan jellegű kérdést szeretnék feltenni, amely sok embert érint, de kevés konkrét választ találhatunk-e téren. 5 éve műtöttek jobb oldali lágyéksérv okán. A műtétre egynapos sebészeti...
        Tisztelt Doktor Úr! Rendelkezem egy röntgen lelet diagnózisával: "A hyperextensios tartásban baloldalon az l-es metacarpo-phalangealis ízületben radialis subluxatio látható. Fractura nem látható." Szeretném tudni mit jelent a diagnózis...
        Üdvözlöm! Picivel több, mint 4 hete a végbélnyílástól 3-4 cm-re a sebész felnyitott egy csomót. A tályogot kitisztiították és azóta összehúzodott a seb szinte teljesen, de még egy is váladék minden nap távozik. A sebet Betadine...
        Kedves Doktor úr, Mind kettö belso combomon 5-6 éve kelés jönn elö ami fajdalommal jár majd elmúlik. Multhéten is elö jött sebészetre mentem vele ahol meg mütötték majd szövettant vettek. meg jött az eredmény mely azt mutatta ki hogy a...
        Tiszelt DoktorÚr! Az alábbi problémában kérnék Öntől egy kis tanácsot, segítséget. Február 23-án volt egy kereszt szallag pótlásom. A műtét után minden megfelelően haladt azt leszámítva, hogy egyik este 38 fokos lázam volt, és a...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Korábban már írtam Önöknek és köszönömm segítségüket! 7 hónapja volt egy hasplasztikaműtétem (a leletemen: hernioplasztika umb+ hasfali izomrekonstrukció), melynek során a hasfalakat összevarrták és a...
        Jó napot én most a párom nevében szeretnék kérdezni mert ő most korházban van!FAP-ot állapítottak meg nála és ugye ezt csak műtéttel lehet kezelni(ki kell venni a vastagbelét)A kérdésem az lenne,hogy tudna-e ajánlani egy olyan orvost aki...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Tavaly szeptemberben bal talpon,közel sarok felé egy kinoves nőtt.Fehér színű,kerek,kidudorodik.Fájt ha ráléptem,vagy papucs széle véletlenül hozzáért.Kioperaltak.Szemölcsnek tituláltak.Pár hete ugyanott szintén...
        Jo napot én csak a sarokcsontműtétre vagyok kiváncsi hogy mi a menete meg hogy Mennyire Fájdalmas és hogy Veszprém megyében. Hol csinálják köszönöm. Válaszát
        Érdeklődöm,hogy laporoscopos mutet utàn,ahol csokicisztat tavolítottak el,osszenovesek is volt.. A nagykerdes,hogy mi a legtermeszetesebb,hatekony kezelesi mod ezekutan? Sajnos nem tàjékoztattak semmirol.. Mi az amit nemszabad..es szabad ilyen...
        Tisztelt doktornő! Kérdésemmel azért fordulok önhöz,mert az engem kezelő orvos jelenleg nem elérhető. Pontosan egy hete estem át egy teljes körülmetélésen és fitymafék műtéten, mert lichen sclerosus et atrophicus-t diagnosztizáltak....
        Tisztelt Doktor Úr! Két hét múlva hereciszta műtétem lesz, melyet megelőzően sajnos nem kaptam kellő felvilágosítást kérdéseimre. Rendszeresen sportolok - testépítés, labdarúgás, kűzdősport -, illetve gyakran végzek nehéz fizikai...
        Tisztelt Dr. Úr ! December közepén egy véletlen baleset során, "sikerült" a hüvelykujjamban a feszítő ínt és izmot elvágnom,késsel. Pici vágás volt, de nagy gond... Közel 1 órás műtét és 6 hét gipsz eltelte után, 2 hétig csak otthon,...
        Tisztelt Pap Géza Doktor Úr! Az én kérdésem is a benőtt körömmel kapcsolatos! Tavaly augusztus óta háromszor vágták ki a körmöm V alakban, most újra kellene. Olvastam és hallottam a lézeres eljárásról, ami kiöli a...
        Üdvözlöm, Március 12-én artroszkópiás térdműtéten estem át, ízületi nyálkahártya gyulladás miatt leborotválták a gyulladt részeket, illetve genetikai eltérés miatt, a térdkalácsomat középre stabilizálták. Köznyelven így mondta el...
        Kedves Doktor úr! 15 éves lány vagyok, kézilabdázó. Tavaly volt 3 tédműtétem: január 2- meniscus, október 22 keresztszalag plasztika és december 19 artroszkópia. (az utolsó műtét nem volt tervezve, amikor elkezdtem a plasztika után a...
        Jónapot nagymamám adatait adtam meg 77 éves most esett át 1 gyomor műtéten ahol a gyomor 2/3dát kivették neki. olyan panasszal műtötték meg hogy a gyomor mellett daganatot találtak ezé minden amit evett feljött neki s kihányta most műtét...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kb. egy éve zsibbad a jobb kezem, majd később ujjaim érzéketlenek lettek.Egy hónapja műtöttek alagút szindrómával. A varratok két hétig voltak bent és még most is kötözöm. Vigyáztam rá,nem erőltettem meg,...
        Fiamat másfél éve műtötték sérvre Kecskeméten.Két hasi sérve volt,az egyiket sikeresen műtötték meg,a másik viszont nagyon nehezen gyógyult, és azóta is fáj.Voltunk már hasi ultrahang vizsgálaton, de azon nem tudtak megállapítani...