• Mellbimbó fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TiszteltDoktor Úr/Nő!

        Pár napja volt májbiopsiám,és azóta fáj mindkét mellbimbóm ha hozzáérek. Lehet attól hogy másfél hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót? Vagy a beavatkozás következménye?

         

        kérem válaszoljon:Üdvözlettel Á.judit

        WEBBeteg szakértő válasza a mellbimbó fájdalom témában

        Kedves Judit!

        Szinte teljes bizonsággal kizárható, hogy a beavatkozás következménye. Mindkét emlőbimbó érzékenységénél elsősorban hormonális okra kell gondolni. Amennyiben az érzékenység mellett egyéb tünet is jelentkezik (váladékozás, duzzanat), keressen fel emlőszakrendelést.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos


        Dr. Kónya Judit
        általános orvos

        Dr. Kónya Judit

        Kérdés: 2009-08-08 10:35:02; Megválaszolva: 2009. augusztus 08., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: