• Lipóma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. nő/Úr!

        A tarkómon néhány év alatt egy hosszúkás alakú dudor nőtt. Megnézte a háziorvos aki közölte, hogy ez lipóma, ettől függetlenül a reumán is megerősítették. Túl azon, hogy esztétikailag sem szép, minden pulóveren keresztül látszik, időnként fájdalmas is. Maszirozáskor kimondottan kellemetlen érzés, olyan mintha idegre nőtt volna, áramütészerű érzésem lesz. Néha úgy érzem, mintha a fejfájásom is innen indulna.

        Kérdésem, hogyan szabadulhatnék meg tőle, milyen szakrendelésre kell mennem, fizeti-e a műtétet az OEP?

        Előre is köszönöm válaszát: Tisztelettel: ditke60

        WEBBeteg szakértő válasza a lipóma témában

        Kedves Kérdező!
         
        Problémájával sebészeti szakrendelést kell felkeresni es mindent térit az OEP.

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 18:50:50; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: