• Csomó a homlokomon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr.

        gyermekkoromban egy kisebb baeset folytán (egy csúnya esés) nagyon beütöttem a fejemet, kisebb agyrázkódás ért, de nem volt komoly koponyasérülés, nem tört be a fejem. Azóta eltelt vagy 20 év. Jópár évvel ezelőtt vettem észre, hogy a homlokomon, kb. azon a helyen ahol annak idején beütöttem, egy csomó található. Szemmel nem feltűnő, elsőre nem szokták észrevenni, viszot jól tapintható, kisség puha, kb, 1,5 cm átmárójű "búb". Nem fáj, de eléggé idegesítő. Mi lehet az? Érdemes megnézetni, vagy ne törődjek vele egyáltalán?

        Előre is köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem valószinű, hogy összefüggésban van a balesettel, de egyszer nézesse meg sebészeti szakrendelésen. Amennyiben panaszt okoz forduljon hamarabb szakemberhez.

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 18:52:41; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: