• Tüdö műtét oriás bulla fojadékkal. Eltávolitották. Tüdöcsucs 20% val együtt mejet a bulla elnyomott.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szombathejen mütöttek bal tüdö oriási bullát távolitottak el tüdöcsucs 20% ával. Kapocsal zárták a tüdöt! Fájdalmaim abroncs szerü szoritás szurás égés hasitó fájdalmak belúl. Kérdésem ez a kapocs biztonságossabb a varásnál? Kieshet-e?stb.a teljes gyogyulás menyi idö? A fájdalmak természetessek e? Meddig tart. Válaszát köszönöm.

        Dr. Papp Géza válasza a tüdő műtét témában

        Kedves Kérdező! A műtéti eljárás természetes eleme a kapcsos varratsor, ez a legkorszerűbb eljárás. A panaszai vélhetően a műtét utáni tüdő állapottal függ össze, keresse fel tüdőgyógyász orvosát és háziorvosát, fájdalomcsillapító, hörgőtágító, nyákoldó kezelés, gyógytorna beutalás céljából. Üdvözlettel: Dr. Papp Géza


        Dr. Papp Géza
        Sebész

        Dr. Papp Géza

        Kérdés: 2017. február 07., 16:15; Megválaszolva: 2017. február 10., 17:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó