• Műtét utáni sérv.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Doktpr Nő! "6 éves ffi vagyok és a kérdésem a következő: 2010, Dec. mellékvese daganattal operáltak. A daganat mérete, 10X11X7cm volt, így mérte miatt a laparoszkópia nem sikerült. A sebem kb. 20cm körül van, mely az alsó bordaív mentén található. Azt szeretném tudni, hogy kell-e tartanom attól, hogy sérv alakul ki ezen a helyen. Ha igen, mekkora esély van erre. Köszönöm. Tisztelettel: Nagy Gábor

        Dr. Boros Miklós válasza a sérv témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt típusú műtéti metszésnél ritka a sérv kialakulása. Nagyon sok tényező befolyásolja a sérv kialakulását, de az Ön életkorában ennek kicsi az esélye, pár százalék.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 18., 19:32; Megválaszolva: 2011. december 20., 11:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: